Αυτή είναι η φόρμα εγγραφής μου! Θα ήθελα πολύ να έχω το όνομα και το mail σου για να μπορώ να σε ενημερώνω για οτιδήποτε μπορεί να σε ενδιαφέρει.

Με την Εγγραφή σου σε περιμένουν δώρα στο inbox σου!  Ένας Οδηγός 5 Βημάτων για να πετυχαίνεις κάθε σου στόχο και ο κωδικός πρόσβασης για το "Υλικό" του site.

Ευχαριστώ κι ελπίζω μέσα από το blog μου τα videos και τα webinars να βρεις αυτό που ψάχνεις!

Μάθε πρώτος για πρακτικές και νέες τάσεις για το πως μπορείς να κάνεις τη δική σου ζωή και των αγαπημένων σου καλύτερη. Youtube Videos, Blog Posts, Webinars και άλλα

©2019 by mariamisyri.com. Proudly created with Wix.com

Γίνε Επιχειρηματίας Μαμά!

Σκεπτικό. Δεξιότητες. Στρατηγική

Είσαι μαμά. Αυτός είναι ο ρόλος στον οποίο έχεις δώσει προτεραιότητα στη ζωή σου. Δεν είσαι όμως μόνο μαμά και αυτό είναι υπέροχο! Πάντα είχες στο μυαλό σου ότι κάποια στιγμή θα έχεις τη δική σου επιχείρηση, θα δουλεύεις για τον εαυτό σου, θα έχεις την οικονομική ελευθερία που θες αλλά και την ελευθερία να περνάς χρόνο με την οικογένεια σου ανέμελα γιατί θα μπορείς να τους προσφέρεις εκπληκτικές εμπειρίες με άνεση.

Δεν αφορούν όλα τα υλικά αγαθά αλλά το να έχεις την οικονομική δυνατότητα να αγοράσεις ταξίδια, βιβλία, συμμετοχές σε events ανά τον κόσμο, εξοπλισμό, σεμινάρια που θα εμπλουτίσουν τις ικανότητες και δεξιότητες σου αλλά και της οικογένειας σου; Ποιός μπορεί να πει όχι σε αυτό; Ποιος μπορεί να πει όχι στο να μπορεί να σχεδιάσει τη ζωή του έτσι όπως ακριβώς τη θέλει και να έχει επίσης τον ενθουσιασμό και το κίνητρο να ξυπνά κάθε μέρα με ανυπομονησία για να δουλέψει το επόμενό του project? Ποιός μπορεί να πει όχι στον ανεκτίμητο χρόνο που το επιτυχημένο επιχειρήν μπορεί να τους δώσει με τα παιδιά τους όσο είναι ακόμα μικρά; Σου θυμίζουν κάτι αυτές οι σκέψεις;

Το θέμα είναι ότι μπορούμε να τα έχουμε όλα αυτά και να έιμαστε και πολύ καλές μαμάδες (οι καλύτερες μαμάδες που έχουμε ονειρευτεί τον εαυτό μας να είμαστε!) Οι μαμάδες που περνούν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους, κάνουν αυτό που αγαπούν και γίνονται τα καλύτερα πρότυπα που διδάσκουν ότι όταν πιστέυεις σε κάτι αρκετά δεν υπάρχει άλλη οδός από το να το δημιουργήσεις. Αυτο το Webinar είναι για εσάς μαμάδες!

Ξέρεις ότι έχεις τις ικανότητες, τις δεξιότητες και τις ιδέες. Ξέρεις ποιά είναι τα προβλήματά που πρέπει να λύσεις και ξέρεις επίσης ότι ο χρόνος σου είναι περιορισμένος για να εφαρμόσεις διάφορα άλλα πράγματα όταν ακόμα τα παιδιά σου σε χρειάζονται εκεί, δίπλα τους. Πόσο χρόνο όμως ξοδεύεις στο να κάνεις πράγματα που δεν σου αρέσουν; Έχω υπάρξει κι εγώ εκεί. Από τότε μέχρι το σήμερα ήταν ένα ωραίο μεγάλο ταξίδι. Και ακόμα πάω...(με σιγουριά, ενθουσιασμό, ευγνωμοσύνη και κάποια ελευθερία όμως που τη μεγαλώνω και πολύ μου αρέσει!). Αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα και σου αξίζει να μάθεις για αυτό το ταξίδι. Σου αξίζει να μάθεις τους τρόπους που οδηγούν στο να τα έχεις όλα. Ότι κι αν σημαίνει αυτό για σένα. Σου αξίζει να μάθεις αλλά και να υποστηριχθείς στο να κάνεις πράγματα να συμβούν. 

Μάθε πως όλα αυτά μπορούν να συμβούν σε αυτό το Webinar μόνο για μαμάδες! Κάνε την καλύτερη επένδυση! Επένδυσε στον εαυτό σου. Γιατί μόνο εσύ μπορείς να κάνεις πράγματα να συμβούν. Τα πράγματα που πράγματικά εσύ θέλεις και όχι αυτά για τα οποία μπορεί και να συμβιβάζεσαι. Άσε με να σου δείξω ποιά πραγματικά είσαι και τι μπορείς να κάνεις μέσα στο διαδικτυακό μας χώρο συνεδριάσεων! Ανυπομονώ να σε γνωρίσω!

Εαν είσαι λοιπόν μαμά με παιδιά από 0-3 ή 4 ετών που δεν δουλεύεις ή σκέφτεσαι ότι θέλεις να αλλάξεις πορέια και από πάντα ήθελες μια δική σου επιχείρηση που θα σου δώσει την οικονομική ελεύθερία και την ελευθερία ποιοτικού χρόνου με την οικογένειά σου όποτε εσύ το θελήσεις αυτό το webinar είναι για σένα. Κάνε την αρχή. Κάνε αυτό το πρώτο βήμα που πραγματικά θα σου δώσει την πληροφορία, την έμπνευση και την αυτοπεποίθηση να κάνεις τα όνειρά σου (τους στόχους σου στην ουσία) πραγματικότητα!

Αυτό το μικρό πρόγραμμα θα σου δώσει ότι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις, να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά και να ανακαλύψεις τι πραγματικά μπορείς να κάνεις! Δεν είναι απλά ένα σεμινάριο αλλά στην πραγματικότητα μια συνεδρία coaching και mentoring. Θα βρεις που μπορεί να κρύβεται η χαμένη σου αυτοπεποίθηση, το αντικείμενο που λατρεύεις και ίσως ακόμα δεν ξέρεις πως αυτό μπορεί να μεταφραστεί σε επιχείρηση, τις λύσεις που αναζητάς για να συνδυάσεις τη μητρότητα και την επιχειρηματικότητα αποτελεσματικά και να μάθεις και τα βήματα που χρειάζονται για να ξεκινήσεις και φυσικά...να προχωρήσεις!

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα...θα δεις παρακάτω αναλυτικά...στο Webinar "Γίνε Επιχειρηματίας Μαμα!" στις 28 Σεπτεμβρίου 2019. Είναι Σάββατο! Ξεκινάμε στη 13:00 και τελειώνουμε στις 16:00. Δεν είναι πολλές οι ώρες πίστεψέ με! Δε θα θέλεις να τελειώσει! Αν τα παιδιά εκείνη την ώρα δεν κοιμούνται έχε το νου σου να έχεις κανονίσει κάποια βοήθεια γιατί το σεμινάριο είναι Live και σε θέλω εκεί! Μην ανησυχείς όμως γιατί όλα τα webinars τα λαμβάνεις και έπειτα στο mail σου μαγνητοσκοπημένα έτσι ώστε να μπορείς να τα ξαναδείς και να πάρεις όλες τις πληροφορίες που θες ξανά και ξανά! Είμαι κι εγώ μαμά και σε καταλαβαίνω απόλυτα για αυτό και θα προσπαθώ κάθε φορά να σε κάνω να αισθάνεσαι όσο το δυνατόν πιο άνετα!

Σημείωσε ότι μπορείς να γραφτείς στο webinar έως και τις 26 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12:00 το βράδυ και ότι υπάρχει πολιτική ακύρωσης οπότε ρίξε της μια ματιά! Είναι στα FAQ'S και τους όρους χρήσης του site! 

Στο τέλος αυτού του webinar λοιπόν  :

  • θα έχεις ξεκαθαρίσει τις αξίες σου που είναι σημαντικές για το μοντέλο της επιχείρησης σου.

  • θα μπορείς να σχεδιάσεις το μοντέλο της επιχείρησης που σου ταιριάζει

  • θα ξέρεις τα βήματα για να ξεκινήσεις να τη στήνεις αλλά και παραδείγματα για το χρονοδιάγραμμα σου

  • θα έχεις έρθει σε επαφή με τεχνολογικά εργαλεία που μπορείς εύκολα να χρησιμοποιήσεις

  • θα ξέρεις τα βήματα για να λανσάρεις: πώς, πού, πότε;;;;

  • θα ξέρεις τα εργαλεία που χρειάζονται για να προωθήσεις την επιχείρησή σου και φυσικά να τη συντηρήσεις.

Τι άλλο θέλεις; Ότι άλλο μπορεί να θέλεις να ξέρεις ότι μπορείς να το ζητήσεις και έχοντας πλέον οι δυο μας γνωριστεί οι απαντήσεις και οι λύσεις θα έρχονται. Φτάνει να το πεις!

Special Bonus για αυτό το webinar στις 28 Σεπτέμβρη: Αναφορά και αποστολή υλικού μετά το webinar για τα ωφέλη του διαλογισμού στην παραγωγικότητα και....meditation tracks για να ξεκινήσεις να χαλαρώνεις, να αυξάνεις την παραγωγικότητα σου και να γίνεις μια super επιχειρηματίας μαμά με ότι άλλο αυτό συνεπάγεται!

Ανυπομονώ να σε γνωρίσω...στο ξαναείπα! Σε περιμένω!