Αυτή είναι η φόρμα εγγραφής μου! Θα ήθελα πολύ να έχω το όνομα και το mail σου για να μπορώ να σε ενημερώνω για οτιδήποτε μπορεί να σε ενδιαφέρει.

Με την Εγγραφή σου σε περιμένουν δώρα στο inbox σου!  Ένας Οδηγός 5 Βημάτων για να πετυχαίνεις κάθε σου στόχο και ο κωδικός πρόσβασης για το "Υλικό" του site.

Ευχαριστώ κι ελπίζω μέσα από το blog μου τα videos και τα webinars να βρεις αυτό που ψάχνεις!

Μάθε πρώτος για πρακτικές και νέες τάσεις για το πως μπορείς να κάνεις τη δική σου ζωή και των αγαπημένων σου καλύτερη. Youtube Videos, Blog Posts, Webinars και άλλα

©2019 by mariamisyri.com. Proudly created with Wix.com

Κλείσε τη θέση σου μέχρι τη Δευτέρα 16/09/2019

στις 12 το βράδυ!

Αυτεπίγνωση σημαίνει Επιτυχία.

Μάθε πόσα πολλά πράγματα μπορείς να κάνεις και τα πραγματικά χαρακτηριστικά του χαρακτήρα σου και τις ικανότητές σου.

Είσαι σε μια κατάσταση όπου γνωρίζεις ότι υπάρχει και κάτι άλλο για σένα που δεν το έχεις βρει ακόμα;

Είσαι σίγουρη ότι υπάρχει κάτι το οποίο δεν έχεις εντοπίσει ακριβώς μέσα σου που θα κάνει τη ζωή σου πιο ενδιαφέρουσα και συναρπαστική;

Δε σε ικανοποιεί η πραγματικότητα και η εικόνα της ζωής σου αυτή τη στιγμή με τα δεδομένα της ως έχουν;

 

Θα ήθελες να ξέρεις το τρόπο να φανταστείς το ιδανικό μέλλον για σένα αλλά και τα βήματα που μπορείς να εφαρμόσεις για να το πετύχεις;

 

Φαντάσου να έχεις ξυπνήσει ένα πρωί στο μέλλον και να ξέρεις ακριβώς πιο είναι το πραγματικό σου ενδιαφέρον, ήδη δουλέυεις πάνω σε αυτό και έχεις πετύχει σπουδαία πράγματα. Δεν αισθάνεσαι μισή και μπερδεμένη και όλοι οι τομείς της ζωής σου έχουν μπει σε μια όμορφη σειρά και τα πράγματα κυλούν ήρεμα αλλά και διασκεδαστικά και αντλείς απεριόριστη προσωπική ικανοποίηση.  


Με το συγκεκριμένο life coaching group session θα μάθεις όλα τα εργαλεία και τις πρακτικές για αυτή σου την εσωτερική αναζήτηση και θα τα έχεις εύκαιρα μια ζωή ολόκληρη για να τα συμβουλέυεσαι κάθε φορά που θέλεις να αποφασίσεις για την πορεία σου.

 

Αυτεπίγνωση σημαίνει επιτυχία σε όλα τα επίπεδα και αυτό είναι που θα αποκτήσεις από αυτο το δίωρο session με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να το κάνεις. Σχέσεις, καριέρα, οικογένεια, υγεία, οικονομικά, περιβάλλον είναι μόνο λίγοι από τους τομείς που θα ανέβουν επίπεδα από τη στιγμή που θα μάθεις πως να αποκωδικοποιείς τον εαυτό σου και τις σκέψεις σου για το ποιά πραγματικά είσαι. Χρειάζεται μόνο να αφιερώσεις 2 ώρες από τη ζωή σου και να επενδύσεις πάνω σου για να μάθεις: 


▸  10 πρακτικές που συνοδεύονται από 6 σημαντικά εργαλεία- ασκήσεις που μπορείς να κατεβάσεις πριν το session για να τις εξηγήσουμε μαζί και που θα σε βοηθήσουν να βρεις το ενδιαφέρον που θα απογειώσει την παραγωγικότητά σου
▸  Ασκήσεις για να βρεις τα περιοριστικά πιστέυω γύρω από τον εαυτό σου και που σε κρατάνε στάσιμη σε μια κατάσταση αλλά και τους τρόπους να τα αντικαταστήσεις με άλλα που σε ωφελούν.
▸  Τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να φέρεις γρήγορα αποτελέσματα στα καινούρια σου βήματα και πως μπορείς να ξεκινήσεις να τα κάνεις.

▸ Να βρίσκεις πάντα με τον αποτελεσματικότερο τρόπο αυτά που πραγματικά θέλεις χωρίς να μπερδεύεσαι σε διλήμματα.

▸ Πως να στήνεις στρατηγικές που θα σε οδηγούν να πετυχαίνεις ότι εσύ θέλεις.
▸ Συστάσεις μου για τα απολύτως εξακριβωμένα για τα αποτελέσματά τους βιβλία, links,  videos και recordings που θα αφαιρέσουν τα όρια από τις δυνατότητές σου.

Αυτά που πρόκειται να ανακαλύψεις για τον εαυτό σου να είσαι σίγουρη ότι θα σου αρέσουν. Εγώ ήδη ξέρω ότι είσαι μια ιδιοφυϊα σε αυτό που είσαι φτιαγμένη για να κάνεις. Εσύ πόσο πολύ θες να το ανακαλύψεις;

Αν η απάντηση είναι ΠΟΛΥ!  Τότε you are my girl! Κλείσε τη θέση σου τώρα πατώντας το παρακάτω κουμπί και μη χάνεις χρόνο! Σε ένα χρόνο κιόλας από τώρα δε θα πιστέυεις πόσο μακριά έφτασες. 

Από προσωπική εμπειρία μπορώ να σου πω ότι όσα πούμε είναι δοκιμασμένα και επιτυχημένα. Ήμουν κι εγώ στη θέση σου και πήρα την απόφαση να αλλάξω την κατάσταση. Βρίσκομαι σε μια πραγματικότητα που λατρέυω σε έναν τομέα της ζωής μου (τον επαγγελματικό) που πριν από ένα χρόνο ήταν ένα χάος. Είχα όλες τις ικανότητες, τις σπουδές, τα ταλέντα που δεν ήξερα πως να εκμεταλλευτώ με τρόπο που να με γεμίζει. Όλοι μας έχουμε κάτι στο οποίο είμαστε ασυναγώνιστοι και αυτό είναι που θέλω να σε βοηθήσω να βρεις. Ανεξάρτητα από τις σπουδές σου και τα τυπικά χαρτιά σου, η ιδιοφυϊα σου βρίσκεται μέσα σου. 

SPECIAL BONUS: 1 Follow up τηλεφώνημα 1/2 ώρας προγραμματισμένο από εσένα σε ώρες που είναι διαθέσιμες για να μιλήσουμε προσωπικά και να μου πεις πως προχωράς και να σου δώσω feedback. Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ με το που κλείσεις τη θέση σου.

Αν αποφασίσεις να δράσεις θα σε δω στη διαδικτυακή αίθουσα συνεδριάσεών μας για την οποία θα λάβεις σχετικό και αναλυτικό mail στο inbox σου μόλις κλείσεις τη θέση σου! Η συνάντησή μας είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019  και υπολόγισε ότι θα μας πάρει περίπου δυόμιση ώρες. Σε περιμένω στις 18:00. 

 

Κλείσε τη θέση σου από σήμερα μέχρι και την Τρίτη 10/09/2019 και εξασφάλισε αυτήν την τιμή του webinar- workshop έχοντας το περιθώριο να πληρώσεις μέχρι και 2 ημέρες πριν από τη συνάντηση ( δηλαδή μέχρι και τη Δευτέρα 16/09/2019). Μη χάσεις την ευκαιρία! Οι θέσεις είναι περιορισμένες!