Αυτή είναι η φόρμα εγγραφής μου! Θα ήθελα πολύ να έχω το όνομα και το mail σου για να μπορώ να σε ενημερώνω για οτιδήποτε μπορεί να σε ενδιαφέρει.

Με την Εγγραφή σου σε περιμένουν δώρα στο inbox σου!  Ένας Οδηγός 5 Βημάτων για να πετυχαίνεις κάθε σου στόχο και ο κωδικός πρόσβασης για το "Υλικό" του site.

Ευχαριστώ κι ελπίζω μέσα από το blog μου τα videos και τα webinars να βρεις αυτό που ψάχνεις!

Μάθε πρώτος για πρακτικές και νέες τάσεις για το πως μπορείς να κάνεις τη δική σου ζωή και των αγαπημένων σου καλύτερη. Youtube Videos, Blog Posts, Webinars και άλλα

©2019 by mariamisyri.com. Proudly created with Wix.com

Αξίες και Ισορροπία

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

14:00- 16:00

Οι Βασικές μας αξίες είναι αυτές που καθορίζουν το αν οι αποφάσεις που παίρνουμε στη ζωή μας ταιριάζουν ή όχι και μπορούν να προβλέψουν με μεγάλη ακρίβεια αν αυτά που τείνουμε να κάνουμε πραγματικότητα μέσα στη ζωή μας προωθούν την ισορροπία.

 

Όταν οι αποφάσεις στη ζωή μας είναι σε σύνδεση με τις αξίες μας, τότε όλες οι καταστάσεις μοιάζουν να είναι οι σωστές, αισθανόμαστε ότι ζούμε τη ζωή που μας ταιριάζει και το αίσθημα της ικανοποίησης και της γαλήνης είναι παρόν περισσότερο καιρό από ότι κάποιο αίσθημα απογοήτευσης. 

Επίσης όταν τις γνωρίζουμε μπορούμε κάθε φορά να καταλαβαίνουμε γιατί αισθανόμαστε ότι αισθανόμαστε και να μπορούμε να δίνουμε λύσεις σε θέματα που προκύπτουν και αντιλαμβανόμαστε ότι κάτι δεν πάει καλά. 

 

Η γνώση των βασικών αξιών μας είναι αυτή που μπορεί να αλλάξει τελείως τη στάση μας απέναντι στη ζωή και τα πράγματα και να είναι η αρχή μιας εντελώς καινούριας πραγματικότητας που μας αξίζει στο 100%.

 

Σε αυτό το Workshop θα μάθουμε:

1) πως βρίσκουμε τις βασικές μας αξίες. 

2) Θα τις βρούμε. 

3) Θα τις αναλύσουμε και 

4) θα καταγράψουμε ποιες καταστάσεις στη ζωή μας είναι σε σύνδεση με αυτές και ποιες όχι έτσι ώστε να ξέρουμε από εδώ και πέρα πως μπορούμε να παίρνουμε άμεσα αποφάσεις που να μας ταιριάζουν απόλυτα και σιγά σιγά να αλλάξουμε την πραγματικότητα μας προς τα εκεί που πραγματικά θέλουμε.

5) Επίσης θα βρούμε τις απαντήσεις στο γιατί κάποια πράγματα τα απεχθανόμαστε και πως να τα φέρουμε στα μέτρα μας έτσι ώστε να μη μοιάζουν τόσο αντίθετα με τις προτιμήσεις και τις αξίες μας.

 

Οι αξίες μας έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια, τα επαγγελματικά, τη διασκέδαση, το σύντροφο, τη γονεϊκότητα, τη φιλία, την αγάπη μας για τον εαυτό μας, την καθημερινότητά μας, τις συνήθειες μας, τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα χρήματα μας, το τι εισάγουμε στη ζωή μας και τι όχι...δηλαδή όλα!

 

Είναι ένα πολύ πρακτικό workshop με πολλές προσωπικές απαντήσεις που αλλάζουν κυριολεκτικά τη ζωή! 

Οι αξίες του καθενός είναι φυσικά διαφορετικές κι αν ακόμα έχουμε με κάποιον τις ίδιες αξίες είναι πιθανό να τις έχουμε με διαφορετική σειρά σχετικά με το πόσο σημαντική είναι η κάθε μια για εμάς. Υπάρχουν εκείνες που μπορούμε να διαπραγματευτούμε κι εκείνες που ξέρουμε ότι αν το κάνουμε σίγουρα δε θα μείνουμε ικανοποιημένοι από την απόφαση που πήραμε. Κάποιες δηλαδή από τις αξίες μας είναι πιο σημαντικές από κάποιες άλλες για εμάς και αυτό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο σχετικά με το πόσο ευχαριστημένοι είμαστε από την εικόνα και την αίσθηση που μας δίνει η ζωή μας αυτή τη στιγμή. Οι τρείς πρώτες και πιο βασικές με τη σειρά που θα τις εντοπίσουμε μέσα μας είναι εκείνες που θα πρέπει να υπάρχουν άμεσα στο μυαλό μας όταν θέλουμε να πάρουμε αποφάσεις για όλα τα θέματα που μπορεί να μας αφορούν στα προσωπικά και τα επαγγελματικά μας.

Οι αξίες επίσης είναι εκείνες που μπορούν να είναι η πυξίδα που θα μας δείξει προς τα που θέλουμε να πάει η ζωή μας και να εξετάσουμε αν μια επιθυμητή κατάσταση που έχουμε στο μυαλό μας είναι σε σύνδεση με αυτές που σημαίνει θα ξέρουμε από πριν αν αυτή η κατάσταση είναι η κατάλληλη για εμάς. Όταν γνωρίζουμε τις αξίες μας και τη σειρά προτεραιότητας τους μπορούμε να καταλάβουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να ξέρουμε ακριβώς τι θέλουμε και μέσα σε ποιες καταστάσεις θα νιώθουμε πάντα καλά και ο εαυτός μας και δεν υπάρχει ανασφάλεια ή αμφιβολία σε σχέση με το αν θα μας αρέσει μια κατάσταση την οποία έχουμε θέσει ως στόχο. Έτσι κερδίζουμε πολύτιμο χρόνο και οι στόχοι μας γίνονται πολύ πιο ξεκάθαροι με αποτέλεσμα να μπορούμε σιγά σιγά να δούμε και πως θα τους πετύχουμε.

Επίσης όταν μέσα σε ένα ζευγάρι και οι δύο γνωρίζουν τις αξίες τους τότε υπάρχει καλύτερη επικοινωνία, συνεννόηση και κατανόηση με αποτέλεσμα η σχέση να γίνεται πολύ πιο ευχάριστη, ισορροπημένη και κατ' επέκταση δυνατή και δημιουργική.

Λεπτομέρειες & Επιλογές

Μπορείς να Κλείσεις τη θέση σου εντελώς ΔΩΡΕΑΝ (με την επιλογή Πληρωμή Αυτοπροσώπως δηλαδή Κατάθεση στην Τράπεζα) και να πληρώσεις το αντίτιμο του Workshop για να επιβεβαιώσεις τη συμμετοχή σου 3 ημέρες πριν τη συνάντηση (δηλαδή την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020) Κλέισε τη θέση σου εδώ!

Για περισσότερες πληροφορίες στείλε μου την απορία σου στο hello@mariamisyri.com και θα χαρώ να σε βοηθήσω.

Μια ακόμα επιλογή είναι να ακολουθήσεις τη σειρά Make Things Happen στο YouTube εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, να εγγραφείς στο newsletter του site www.mariamisyri.com και να αποκτήσεις πρόσβαση στο Υλικό του site όπου μπορείς να βρεις πολλά όμορφα βοηθήματα και πάλι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Αν όμως θες μια ολοκληρωμένη εμπειρία που θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση και νέα δημιουργική ενέργεια κλείσε τη θέση σου στο workshop σήμερα εδώ!

* Εγγραφές μέχρι και Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

* Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση στην Τράπεζα ή με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα κατά την Εγγραφή σου. Η πληρωμή με κατάθεση στην Τράπεζα θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 3 ημέρες πριν τη συνάντηση δηλαδή μέχρι και την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 έτσι ώστε να εξασφαλίσεις τη θέση σου στο Workshop αλλά και να σου αποσταλούν οι κωδικοί σύνδεσης στην πλατφόρμα όπου θα γίνει η συνάντηση μας.

                                                                     Μην το χάσετε! Σας Περιμένω!

                                                                               Μαρία Μισύρη

                                                                            Full Potential Coach