Αυτή είναι η φόρμα εγγραφής μου! Θα ήθελα πολύ να έχω το όνομα και το mail σου για να μπορώ να σε ενημερώνω για οτιδήποτε μπορεί να σε ενδιαφέρει.

Με την Εγγραφή σου σε περιμένουν δώρα στο inbox σου!  Ένας Οδηγός 5 Βημάτων για να πετυχαίνεις κάθε σου στόχο και ο κωδικός πρόσβασης για το "Υλικό" του site.

Ευχαριστώ κι ελπίζω μέσα από το blog μου τα videos και τα webinars να βρεις αυτό που ψάχνεις!

Μάθε πρώτος για πρακτικές και νέες τάσεις για το πως μπορείς να κάνεις τη δική σου ζωή και των αγαπημένων σου καλύτερη. Youtube Videos, Blog Posts, Webinars και άλλα

©2019 by mariamisyri.com. Proudly created with Wix.com

Ξεπερνώντας τους Περιορισμούς μου

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

18:00- 20:00

Μπορείς να δημιουργήσεις την πραγματικότητα που εσύ θέλεις; Ναι, μπορείς. Τι σε έχει σταματήσει έως σήμερα; Οι δικοί σου, μοναδικοί περιορισμοί και τα πιστεύω που έχεις για τον ίδιο σου τον εαυτό. Φανερά ή κρυφά. Τα κρυφά είναι σίγουρα ένας δύσκολος αντίπαλος αλλά που και πάλι μπορεί να ηττηθεί.

Αυτό το Workshop βρίσκεται εδώ για να μάθεις τι είναι τα περιοριστικά πιστεύω, πως δημιουργούνται, τι ρόλο παίζει το μυαλό σου σε σχέση με αυτά αλλά και πως μπορείς να τα ξεφορτωθείς ένα ένα και ειδικά εκείνα ακριβώς που σε κρατούν πίσω, δε σε αφήνουν να δημιουργήσεις την πραγματικότητα που θέλεις και που πάντα θα μπαίνουν εμπόδιο σε όλα αυτά που ίσως να σκέφτεσαι ότι θες.

Στη ζωή μας όλοι θέλουμε κάποια πράγματα που θα δημιουργήσουν την ιδανική πραγματικότητα για εμάς. Όμως πολλές φορές τα πράγματα δεν πάνε έτσι όπως τα θέλουμε με αποτέλεσμα να πηγαίνουμε με τον άνεμο ή να προβληματιζόμαστε και να απογοητευόμαστε από τη ζωή μας. Τα περιοριστικά πιστεύω για τον εαυτό μας και τον κόσμο που αντιλαμβανόμαστε γύρω μας είναι εκείνα που σταματούν την εξέλιξη μας και την πορεία μας προς την εκμετάλλευση του δυναμικού μας.  

Τα περιοριστικά σου πιστεύω δε σε αφήνουν να βρεις κάποια από τα παρακάτω: 

  • Σχέση

  • Δουλειά

  • Οικονομική Κατάσταση

  • Καλή Σωματική Κατάσταση

  • Κοινωνικότητα

  • Οικογενειακή ισορροπία και άλλα 

Τα περιοριστικά σου πιστεύω δε σε αφήνουν να δημιουργήσεις την ιδανική για σένα​ πραγματικότητα.

Τα περιοριστικά μας πιστεύω υποδηλώνουν τι μπορούμε ή τι δεν μπορούμε να κάνουμε,

τι πρέπει ή τι δεν πρέπει αλλά και το ποιοι είμαστε και τι ικανότητες έχουμε χωρίς όμως να πέφτουν μέσα. Εμείς παρόλα αυτά τα θεωρούμε αληθινά και στεκόμαστε στο ίδιο σημείο χωρίς να θεωρούμε ότι μπορούμε να κάνουμε ούτε μπροστά ούτε πίσω.

Όλα τα πιστεύω μας προέρχονται από τα βιώματα και τις εμπειρίες μας και το νόημα που δώσαμε σε αυτά τη στιγμή που τα βιώσαμε με το μυαλό το οποίο διαθέταμε τότε και που από τότε επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο έχει εξελιχθεί η ζωή μας αλλά και τις ευκαιρίες που της δίνουμε για να εξελιχθεί. Λόγω λοιπόν των περιοριστικών μας πιστεύω οι ευκαιρίες που δίνουμε στη ζωή μας για να εξελιχθεί είναι  πολύ λίγες και μόνο όταν τα εντοπίσουμε και τα αντικαταστήσουμε θα μπορέσουμε να σπάσουμε το φράγμα της τωρινής μας πραγματικότητας και να φέρουμε στη ζωή μας τα στοιχεία της πραγματικότητα που θέλουμε διαμορφώνοντας έτσι ένα βήμα τη φορά τη ζωή που μας ταιριάζει απόλυτα και που τη ζούμε με ευχαρίστηση και ουσία.

Σε αυτό λοιπόν το workshop θα σας δείξω τον τρόπο να τα βρίσκετε, να τα παρατηρείτε και να τα αλλάζετε με άλλα πολύ πιο οφέλημα πιστεύω που εξυπηρετούν το σκοπό σας δηλαδή τη δημιουργία της ιδανικής για εσας ζωής. Νομίζεις ότι δεν υπάρχει ιδανική ζωή; Φυσικά! Αν το νομίζεις έτσι είναι! Να λοιπόν ένα περιοριστικό πιστεύω που σε κρατάει σε μια στάσιμη κατάσταση επειδή πιστεύεις ότι δεν υπάρχει ιδανικό οπότε αφού δεν υπάρχει δε μπορείς και να το ψάξεις.

Το ιδανικό όμως υπάρχει και φυσικά δεν είναι κάτι στάσιμο καθώς αλλάζει με τον καιρό, με τα χρόνια, με την αυτογνωσία και την αυτεπίγνωση, με την εμπειρία και την ωριμότητα. Όταν όμως μαθαίνεις να δημιουργείς το ιδανικό σου μία φορά τότε μπορείς και όλες τις υπόλοιπες φορές που θα χρειαστεί να το δημιουργήσεις ξανά να το κάνεις. Μόνο έτσι θα πετύχεις να ζήσεις μια ολόκληρη ζωή με ουσία, ικανοποίηση και ειρήνη με τον εαυτό σου. 

Λοιπόν; Εσύ τι δε μπορείς να κάνεις; Τι είναι αυτό που θα ήθελες για τη ζωή σου αλλά ο χαρακτήρας σου σε σταματάει; Τι είναι αυτό που δε σου αρέσει στη ζωή σου και θα ήθελες να αλλάξεις; Γιατί πιστεύεις δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα; Τι μπορείς να κάνεις για να το αλλάξεις έτσι κι αλλιώς; Τις απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά θα μπορέσεις να δώσεις μέσα από αυτό το workshop ο ίδιος στον εαυτό σου με τη δική μου καθοδήγηση και θα μάθεις και όλα εκείνα που χρειάζεται να κάνεις για να περάσεις από την τωρινή σου κατάσταση στην επιθυμητή. Η πραγματικότητα σου αλλάζει όταν αλλάζεις εσύ και τα περιοριστικά σου πιστεύω είναι αυτά που δε σου χρειάζονται και θα πρέπει να ξεφορτωθείς για να βιώσεις την πιο αποτελεσματική και μόνιμη αλλαγή πραγματικότητας που έχεις βιώσει ποτέ.

Μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματα σου και να διώξεις την απογοήτευση από τη ζωή σου όσο κι αν τώρα σου φαίνεται παράξενο ή και ακατόρθωτο. Είναι επιλογή σου όπως και το να επιλέξεις να συμμετάσχεις σε αυτό το workshop και να κάνεις την αρχή της μετάβασης από μια κατάσταση που τώρα είναι απλά οκ σε μια κατάσταση που είναι η επιθυμητή για σένα.

Τα Workshops λαμβάνουν χώρα διαδικτυακά και λαμβάνεις όλες τις λεπτομέρειες για το πως θα συνδεθούμε με την Εγγραφή σου μέσω της σελίδας Κλείσε Θέση.

Μπορείς να τα παρακολουθήσεις από όπου κι αν βρίσκεσαι αρκεί να διαθέσεις ένα δίωρο από τον χρόνο σου, ένα Σάββατο γύρω στη 13:00 που συνήθως διεξάγονται τα workshops προσωπικής ανάπτυξης. Τα θέματα είναι πολλά και διάφορα αλλά είναι τα απαραίτητα κομμάτια στα οποία θα πρέπει να δώσεις την προσοχή σου αν πραγματικά επιθυμείς να ζήσεις τη ζωή που αγαπάς αλλά και να μάθεις και σε άλλους να το κάνουν, όπως τα παιδιά σου, ο σύντροφός σου ή και οι φίλοι σου. Η πραγματικά ευτυχισμένη και επιτυχημένη ζωή θέλει σχεδιασμό και πλάνο αλλά πάνω από όλα θέλει να έχεις γνωρίσει τον εαυτό σου καλά και να έχετε γίνει φίλοι. Η πραγματικά ευτυχισμένη και επιτυχημένη ζωή δεν είναι μπροστά σου, είναι μέσα σου και αυτό που μένει να κάνεις είναι να την ψάξεις ακριβώς εκεί.

Είναι αναρίθμητα αυτά που μπορεί να κάνει κανείς όταν αισθάνεται πραγματικά ευτυχισμένος και ελεύθερος. 

Λεπτομέρειες & Επιλογές

Μπορείς να Κλείσεις τη θέση σου εντελώς ΔΩΡΕΑΝ (με την επιλογή Pay In Person δηλαδή Κατάθεση στην Τράπεζα) και να πληρώσεις το αντίτιμο του Workshop για να επιβεβαιώσεις τη συμμετοχή σου 2 ημέρες πριν τη συνάντηση (δηλαδή την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020) Κλείσε τη θέση σου εδώ!

Για περισσότερες πληροφορίες στείλε μου την απορία σου στο hello@mariamisyri.com και θα χαρώ να σε βοηθήσω.

Μια ακόμα επιλογή είναι να ακολουθήσεις τη σειρά Make Things Happen στο YouTube εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, να εγγραφείς στο newsletter του site www.mariamisyri.com και να αποκτήσεις πρόσβαση στο Υλικό του site όπου μπορείς να βρεις πολλά όμορφα βοηθήματα και πάλι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Αν όμως θες μια ολοκληρωμένη εμπειρία που θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση και νέα δημιουργική ενέργεια κλείσε τη θέση σου στο workshop σήμερα εδώ!

* Εγγραφές μέχρι και Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

* Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση στην Τράπεζα ή με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα κατά την Εγγραφή σου. Η πληρωμή με κατάθεση στην Τράπεζα θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 2 ημέρες πριν τη συνάντηση δηλαδή μέχρι και την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 έτσι ώστε να εξασφαλίσεις τη θέση σου στο Workshop αλλά και να σου αποσταλούν οι κωδικοί σύνδεσης στην πλατφόρμα όπου θα γίνει η συνάντηση μας.

                                                                     Μην το χάσεις! Σε Περιμένω!

                                                                               Μαρία Μισύρη

                                                                            Full Potential Coach