Αυτή είναι η φόρμα εγγραφής μου! Θα ήθελα πολύ να έχω το όνομα και το mail σου για να μπορώ να σε ενημερώνω για οτιδήποτε μπορεί να σε ενδιαφέρει.

Με την Εγγραφή σου σε περιμένουν δώρα στο inbox σου!  Ένας Οδηγός 5 Βημάτων για να πετυχαίνεις κάθε σου στόχο και ο κωδικός πρόσβασης για το "Υλικό" του site.

Ευχαριστώ κι ελπίζω μέσα από το blog μου τα videos και τα webinars να βρεις αυτό που ψάχνεις!

Μάθε πρώτος για πρακτικές και νέες τάσεις για το πως μπορείς να κάνεις τη δική σου ζωή και των αγαπημένων σου καλύτερη. Youtube Videos, Blog Posts, Webinars και άλλα

©2019 by mariamisyri.com. Proudly created with Wix.com

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

18:00- 20:00

Πολλοί από εμάς έχουμε διάφορα θέματα που μας απασχολούν στην καθημερινότητα μας και που πολλές φορές δε μας αφήνουν να εστιάσουμε σε άλλα θέματα στα οποία θα θέλαμε να δώσουμε περισσότερη από την προσοχή μας. Ένα από αυτά τα θέματα που μπορεί να κλέψουν την παραγωγικότητα μας και την καλή διάθεση μας είναι και το βάρος μας. Όταν δε βρίσκεται στα επίπεδα που θα θέλαμε μας χαλάει τη διάθεση, δε μπορούμε να εστιάσουμε σε πράγματα που και οι ίδιοι πιστεύουμε ότι είναι πιο σημαντικά όπως το διάβασμα, η δουλειά, η παραγωγικότητα, οι ιδέες που μπορεί να μας αλλάξουν τη ζωή και γενικά υπάρχει κατά καιρούς μια απογοήτευση που δε μας αφήνει να περάσουμε καλά και να χαρούμε τις στιγμές μας στο τώρα.

Πως θα σου φαινόταν λοιπόν αν μπορούσες ανά πάσα στιγμή να ορίζεις εσύ τη διάθεση σου, να μπορείς να φτιάχνεις το καθημερινό σου πρόγραμμα όπως εσύ θα το ήθελες, να επίλεγες εσύ τι θα ήθελες να φας και πότε και να όριζες εσύ το επιθυμητό σου βάρος; Αυτό το βάρος που θα σε κάνει εσένα να αισθάνεσαι καλά ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση σου και τη διάθεση σου και συνεπώς αλλάζοντας και τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή σου; Το θέμα με το βάρος είναι ένα από τα πολλά που μας ταλαιπωρεί και πολλές φορές δε μπορούμε να το λύσουμε όσες δίαιτες και αν έχουμε ακολουθήσει ή φόρμουλες που υπόσχονται θαύματα. Όταν δεν έχεις βρει το λόγο για τον οποίο δεν ακολουθείς τις δίαιτες πιστά ή σταματάς μετά από λίγο καιρό ή που τελικά φτάνεις το στόχο και μετά ξαναπαίρνεις το ίδιο βάρος ή και περισσότερο, τότε όσες φορές και να ξαναπροσπαθήσεις με τον ίδιο τρόπο θα φτάσεις στο ίδιο αποτέλεσμα με πριν. Πίστεψε με δεν έχει καθόλου να κάνει με την αυτοπειθαρχία σου ή τη δύναμη της θέλησης σου όπως πολλές φορές μπορεί να έχεις ακούσει.

Απλά θυμήσου: Πόσες φορές έχεις κάνει δίαιτα και τελικά δεν έχει δουλέψει είτε επειδή η ίδια δεν είχε αποτέλεσμα είτε επειδή μετά πήρες πάλι τα κιλά; Πόσες φορές έχεις δώσει αρκετά χρήματα σε φόρμουλες και κρέμες που υπόσχονται ότι μπορούν να μειώσουν τους πόντους σου ή τα κιλά σου και το αποτέλεσμα ήταν πολύ μακριά από αυτό που περίμενες; Πόσες φορές έχεις σκεφτεί ή έχεις αποφασίσει να πας σε ένα από αυτά τα κέντρα αδυνατίσματος που και αυτά υπόσχονται θαύματα και τελικά πάλι ή δεν είδες αποτέλεσμα ή είδες μια μικρή διαφορά χωρίς να ανταποκρίνεται ούτε στα χρήματα που έδωσες ούτε σε αυτά που σου υποσχέθηκαν ότι θα έχεις; Πόσες φορές έχεις αισθανθεί την απογοήτευση να έρχεται ακόμα μεγαλύτερη μετά από κάθε τέτοια ατελέσφορη προσπάθεια;

 

Μπορώ να σε καταλάβω απόλυτα γιατί τα έχω δοκιμάσει όλα και τα έχω νιώσει όλα. Στεναχώρια, Θλίψη, Απογοήτευση, Μιζέρια, Αδράνεια, Κατάθλιψη, την αίσθηση ότι είμαι λίγη, τη σκέψη ότι είμαι πολύ αδύναμη για να καταφέρω αυτό που κάποιοι άλλοι φαίνονταν να έχουν με τόση ευκολία (όπως την αυτοπειθαρχία και τη δύναμη να ακολουθούν τα θέλω τους και να πετυχαίνουν), την αίσθηση ότι δε με ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός από το να φτάσω το επιθυμητό μου βάρος και να δω αυτό που θέλω στον καθρέφτη και να αφήνω άλλα πράγματα πιο σημαντικά πίσω όπως τις σπουδές μου, τη δουλειά μου, τη ζωή μου γενικότερα. Μέχρι που αποφάσισα ότι τίποτα από όλα αυτά δεν είμαι εγώ και έπρεπε να βρω τον εαυτό μου, να τον συνεφέρω και να βρω τον τρόπο που θα με έκανε να βρω την ισορροπία μου και να κρατηθώ εκεί για πάντα. Χωρίς πάνω κάτω στη ζυγαριά και πάνω από όλα χωρίς πάνω κάτω στην ψυχολογία μου, τη διάθεση μου και τα συναισθήματα μου. Έπρεπε το θέμα βάρος να φύγει από τη μέση μια και καλή και να προχωρήσω μπροστά και να πάω για άλλα. Αυτό λοιπόν το κατάφερα. Και είμαι πολύ ευτυχισμένη για αυτό και πραγματικά νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη που πλέον δεν ορίζομαι από δίαιτες, προϊόντα και προγράμματα και πραγματικά είμαι ευχαριστημένη επιτέλους από τον εαυτό μου και το σώμα μου (στα πάνω του και στα κάτω του) και έχω βρει την ψυχική μου ηρεμία.

Και αυτό είναι που θέλω μέσα από αυτό το workshop να μοιραστώ μαζί σας. Νιώθω ότι αυτό που έκανα για να καταφέρω να έχω το σώμα που μου αρέσει εδώ και 11 χρόνια, να τρώω με ελευθερία και να νιώθω χαρούμενη γενικά πρέπει να το μοιραστώ μαζί σας μέσα στα πλαίσια των προγραμμάτων Προσωπικής Ανάπτυξης που προσφέρω γιατί το να μπορείς να ορίζεις τη ψυχολογία σου, το σώμα σου και το πνεύμα σου είναι ο ορισμός της Προσωπικής Ανάπτυξης.

Μέσα από το Workshop αυτό λοιπόν θα μάθεις όλα εκείνα τα "κοινά" μυστικά που θα σε κάνουν να:

 • Ορίζεις το μυαλό σου

 • να χρησιμοποιείς την αυτοπειθαρχία σου 

 • να απολαμβάνεις το φαγητό σου

 • να μην έχεις το μυαλό σου συνέχεια στη δίαιτα 

 • να μην έχεις το μυαλό σου συνέχεια στο αποτέλεσμα

 • να φτάσεις το βάρος που επιθυμείς χωρίς κόπο και κακή διάθεση

 • να νιώθεις χαρούμενος κάθε μέρα

 • να αγαπάς τον εαυτό σου και να σε αγαπάει κι αυτός

 • να φτάσεις στην επιθυμητή σου κατάσταση χωρίς κόπο, δάκρυα και στερήσεις

 • και το πιο σημαντικό να μείνεις εκεί

Σε αυτό το Workshop θα μάθεις ακριβώς πώς :

 • να φτάσεις το ιδανικό σου βάρος

 • να βρεις τον εαυτό σου

 • να  νιώσεις χαρούμενος/η και γεμάτος/η

 • να  προχωρήσεις παρακάτω

Αυτά που θα μάθεις στο Workshop θα είναι επίσης πολύτιμα για οτιδήποτε θα θελήσεις από εκεί και πέρα να πετυχεις και αυτό είναι το ανεκτίμητο όταν μπαίνεις στο δρόμο της Προσωπικής Ανάπτυξης. Μπορείς να βασιστείς σε σένα και το μυαλό σου για να καταφέρεις οτιδήποτε βάλεις σε επόμενη φάση στο μυαλό σου να κάνεις!

Αυτό το Workshop είναι για σένα αν:

 • Η έγνοια του βάρους σου τριγυρνάει στο μυαλό σου συχνά.

 • Το σώμα σου και η εικόνα του είναι κάτι που αυτή τη στιγμή δε σε ικανοποιεί και αυτό σου χαλάει τη διάθεση και την ψυχολογία.

 • Οι σκέψεις που κάνεις για τον εαυτό σου δεν είναι καλές όσον αφορά το βάρος σου και την εικόνα σου.

 • Θες να κάνεις κάτι για όλα τα παραπάνω και όχι μόνο να βελτιώσεις την εικόνα σου.

 • Γνωρίζεις ότι έχεις να δώσεις πολλά στη ζωή σου αλλά η διάθεση σου δε σε αφήνει.

 • Θες το θέμα Βάρος, Εικόνα και Αυτοπεποίθηση να τελειώνει μια για πάντα.

Αυτό το Workshop δεν είναι για σένα αν:

 • Ψάχνεις να βρεις μια γρήγορη λύση να χάσεις βάρος για τώρα.

 • Δε σε ενδιαφέρει μια μόνιμη λύση στο θέμα που σε ενοχλεί.

 • Δε θεωρείς ότι μπορείς να χάσεις βάρος χωρίς συγκεκριμένες δίαιτες και προϊόντα.

 • Δε θεωρείς ότι μπορείς να αποκτήσεις έναν τρόπο ζωής που θα προωθεί την καλή σου υγεία και διάθεση σε μόνιμη βάση.

 • Δε θεωρείς ότι μπορείς να πάρεις στα χέρια σου την τύχη του σώματος και της διάθεσης σου.

 • Δε θεωρείς ότι θα μπορέσεις να αγαπήσεις το σώμα σου.

​Είναι online και μπορείς να το παρακολουθήσεις από οπουδήποτε! Μόνο internet χρειάζεσαι και έναν υπολογιστή ή το κινητό σου για να συνδεθείς στη διαδικτυακή μας αίθουσα. Όλες τις λεπτομέρειες θα τις έχεις από εμένα πριν ξεκινήσει το live workshop που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή όπως τη ξέρεις σήμερα.

Μη βασίζεσαι σε υποσχέσεις που μπορεί να ξέρεις μέσα σου ότι δε θα δουλέψουν ποτέ αλλά το κάνεις έτσι κι αλλιώς καθώς η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Μέχρι πότε θα μπορείς να το κάνεις αυτό;

Εδώ θα μάθεις να βασίζεις τα αποτελέσματα που θέλεις πάνω σου. Και ο εαυτός σου είναι ο μόνος που μπορείς να ελέγξεις αποτελεσματικά και με ακρίβεια. Θέλεις να μάθεις να το κάνεις;

Join me!!!

Κλείσε τη Θέση σου μέχρι τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 εδώ!