Αυτή είναι η φόρμα εγγραφής μου! Θα ήθελα πολύ να έχω το όνομα και το mail σου για να μπορώ να σε ενημερώνω για οτιδήποτε μπορεί να σε ενδιαφέρει.

Με την Εγγραφή σου σε περιμένουν δώρα στο inbox σου!  Ένας Οδηγός 5 Βημάτων για να πετυχαίνεις κάθε σου στόχο και ο κωδικός πρόσβασης για το "Υλικό" του site.

Ευχαριστώ κι ελπίζω μέσα από το blog μου τα videos και τα webinars να βρεις αυτό που ψάχνεις!

Μάθε πρώτος για πρακτικές και νέες τάσεις για το πως μπορείς να κάνεις τη δική σου ζωή και των αγαπημένων σου καλύτερη. Youtube Videos, Blog Posts, Webinars και άλλα

©2019 by mariamisyri.com. Proudly created with Wix.com

Διαλογισμός και Συνειδητότητα 101

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

18:00- 20:00

Το Mindfulness & Meditation Workshop 101 είναι ένα workshop όπου θα μάθεις όλα όσα η πρακτική της ευσυνειδητότητας και του διαλογισμού μπορεί να σου προσφέρει. 

 

Αν είσαι αρχάριος και θες να μάθεις τι είναι αυτές οι πρακτικές, σε τι οφελούν αλλά και τη διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθήσεις για να ξεκινήσεις να τις εισάγεις στην καθημερινότητά σου, τότε αυτό το workshop είναι για σένα.

 

Ξέχνα ότι ξέρεις για το ότι πρέπει να σταματήσεις κάθε σκέψη που μπαίνει στο μυαλό σου όταν διαλογίζεσαι ή το ότι πρέπει να εστιάσεις μόνο στην αναπνοή σου. Ο διαλογισμός και η ευσυνειδητότητα μπορούν να είναι πρακτικές για τις οποίες  ανυπομονείς μέσα στη μέρα σου, που προσφέρουν ενέργεια και διάυγεια μυαλού αλλά και που μπορούν να εκτοξεύσουν τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητά σου.

 

Μέσα από τις πρακτικές αυτές μπορείς να βάλεις μια τάξη στις σκέψεις και τη ζωή σου, να αυξήσεις το αίσθημα της ευεξίας σου, να αποκτήσεις πολύ καλύτερη διάθεση αλλά και πολλά άλλα και σημαντικά για τη ζωή και τη δουλεία σου που δεν θα πιστεύεις ότι μπορείς να αποκτήσεις μέσα από δύο απλές πρακτικές που  απλά εισάγεις στην καθημερινότητά σου αφιερώνοντας όχι παραπάνω από 15' τη μέρα ή και 2 φορές την ημέρα.

 

Η ευσυνειδητότητα  είναι η επίγνωση που αποκτούμε όταν παρατηρούμε προσεκτικά αυτό που βιώνουμε κάθε στιγμή στο παρόν, αντιμετωπιζοντας τις σκέψεις μας και τα συναισθήματά μας με καλοσύνη και επιτρεπτική διάθεση, χωρίς κριτική. Αποτελεί επιστημονικά αποδεδειγμένη προσέγγιση που υποστηρίζεται από πάνω από 4.500 δημοσιευμένες επιστημονικές μελέτες οι οποίες έχουν αποδείξει ότι συμβάλλει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων αυτών που μας επιτρέπουν να διατηρούμε την ψυχική μας ισορροπία ακόμη και σε δύσκολες περιόδους της ζωής μας. Εστιάζουμε την προσοχής μας στις αισθήσεις του σώματος, τις σκέψεις, τα συναισθήματα και το περιβάλλον αλλά εξασκούμαστε συνειδητά και στην καλλιέργεια θετικών αισθημάτων όπως η καλοσύνη, η συμπόνοια και η ενσυναίσθηση.

 

Ο διαλογισμός είναι μία μορφή πνευματικής συγκέντρωσης και γενικότερα θεωρείται και μέσο ψυχικής χαλάρωσης και ευεξίας. Επιτυγχάνεται με διάφορους τρόπους κι ενώ είναι ευρέως διαδεδομένο το γεγονός ότι πρέπει να απομακρύνεις κάθε είδους σκέψη προκειμένου να πετύχεις, υπάρχει μια νέα τάση στο δυτικό κόσμο η οποία είναι σαφώς πιο ελεύθερη και σε σύνδεση με το δυτικό άνθρωπο και τον τρόπο ζωής του. Υπάρχουν λοιπόν διάφορα είδη διαλογισμού από τα οποία κανείς μπορεί να διαλέξει είτε αυτά προέρχονται από την Ανατολή είτε από τους διασκευασμένους τρόπους της Δύσης. Το βασικό στοιχείο όμως του διαλογισμού είναι η βαθιά σύνδεση με τον εαυτό σου που σου προσφέρει απλόχερα απαντήσεις σε θέματα της ζωής σου που σε απασχολούν και σε ενδιαφέρουν. Αποκτάς πρόσβαση σε μια σοφία που δεν ήξερες ότι είχες και είναι σαν να έχεις σύνδεση με μια ανώτερη δύναμη που σε βοηθάει και σε καθοδηγεί.

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 στο Workshop Mindfulness & Meditation 101 θα δούμε πως εφαρμόζουμε αυτές τις πρακτικές και διάφορους τρόπους που μπορούμε να τις εισάγουμε στην καθημερινότητά μας έχοντας έτσι το πλεονέκτημα να βιώσουμε τα ευεργετικά τους οφέλη και να δούμε τη ζωή μας να αλλάζει με βασικό στόχο να θέσουμε τα θεμέλια πάνω στα οποία θα αρχίσουμε να χτίζουμε τη ζωή που αγαπάμε.

Αν κι εσύ θέλεις η ζωή σου να αποκτήσει ισορροπία, να μπορείς να βρίσκεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε θέματα που σε αφορούν, η καθημερινότητα σου να μοιάζει πιο χαλαρή και ήρεμη, να αρχίσουν πολλά πράγματα που σε πείραζαν πριν να μη σε πειράζουν, ο χρόνος σου να μοιάζει περισσότερος και γενικά να έχεις την αίσθηση ότι απολαμβάνεις τη ζωή σου αντί να τη βλέπεις σαν μια καθημερινή πάλη τότε κάνε την Εγγραφή σου σε αυτό το workshop και κάνε την αρχή. Αυτή θα είναι η αρχή μιας ζωής που μπορεί ακόμα να μην πιστεύεις ότι υπάρχει αλλά αξίζει να μπεις στον κόπο να τη δοκιμάσεις και να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα!

Λεπτομέρειες & Επιλογές

Μπορείς να Κλείσεις τη θέση σου εντελώς ΔΩΡΕΑΝ (με την επιλογή Pay In Person δηλαδή Κατάθεση στην Τράπεζα) και να πληρώσεις το αντίτιμο του Workshop για να επιβεβαιώσεις τη συμμετοχή σου 2 ημέρες πριν τη συνάντηση (δηλαδή τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020) Κλείσε τη θέση σου εδώ!

Για περισσότερες πληροφορίες στείλε μου την απορία σου στο hello@mariamisyri.com και θα χαρώ να σε βοηθήσω.

Μια ακόμα επιλογή είναι να ακολουθήσεις τη σειρά Make Things Happen στο YouTube εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, να εγγραφείς στο newsletter του site www.mariamisyri.com και να αποκτήσεις πρόσβαση στο Υλικό του site όπου μπορείς να βρεις πολλά όμορφα βοηθήματα και πάλι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Αν όμως θες μια ολοκληρωμένη εμπειρία που θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση και νέα δημιουργική ενέργεια κλείσε τη θέση σου στο workshop σήμερα εδώ!

* Εγγραφές μέχρι και Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

* Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση στην Τράπεζα ή με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα κατά την Εγγραφή σου. Η πληρωμή με κατάθεση στην Τράπεζα θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 3 ημέρες πριν τη συνάντηση δηλαδή μέχρι και την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020 έτσι ώστε να εξασφαλίσεις τη θέση σου στο Workshop αλλά και να σου αποσταλούν οι κωδικοί σύνδεσης στην πλατφόρμα όπου θα γίνει η συνάντηση μας.

                                                                         Μην το χάσετε! Σας Περιμένω!

                                                                                      Μαρία Μισύρη

                                                                                  Full Potential Coach